Telefoon: 070 427 76 66 Spoed: 06 52 000 806
Den Haag
Beste zwangere/kraamvrouw,

Op dit moment heerst er in Nederland een Coronavirus- (COVID 19) pandemie. Dat betekent dat veel mensen binnen een korte tijd hetzelfde virus hebben. Samen met alle verloskundigenpraktijken in de regio zijn er afspraken gemaakt omtrent het Coronavirus. Deze afspraken gelden tot in ieder geval 20 mei 2020. In deze brief informeren wij je hierover. Omdat de situatie snel verandert, veranderen ook adviezen snel. Houd daarom de social media van onze praktijk in de gaten zodat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.

Lees verder ...

Onder controle bij de gynaecoloog

Het kan ook zijn dat er een medische reden bestaat waardoor je niet bij de verloskundige, maar bij de gynaecoloog onder controle moet. Deze medische indicatie kan al vooraf bekend zijn, dan kom je meestal direct bij de gynaecoloog terecht voor de controles van de zwangerschap. Of het kan tijdens de zwangerschap ontstaan, dan regelt de verloskundige de verwijzing naar de gynaecoloog.

Als je voor de gehele zwangerschap bij de gynaecoloog onder controle bent, dan heb je na de bevalling een verloskundige nodig voor de nazorg in het kraambed. Voor inschrijving bel je de praktijk op 070-4277666 of via de aanmeldpagina.