Telefoon: 070 427 76 66 Spoed: 06 52 000 806
Den Haag
Beste zwangere/kraamvrouw,

Op dit moment heerst er in Nederland een Coronavirus- (COVID 19) pandemie. Dat betekent dat veel mensen binnen een korte tijd hetzelfde virus hebben. Samen met alle verloskundigenpraktijken in de regio zijn er afspraken gemaakt omtrent het Coronavirus. Deze afspraken gelden tot in ieder geval 20 mei 2020. In deze brief informeren wij je hierover. Omdat de situatie snel verandert, veranderen ook adviezen snel. Houd daarom de social media van onze praktijk in de gaten zodat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.

Lees verder ...

Kinderwensspreekuur

Kinderwensspreekuur - Al voor je zwangerschap kun je bij ons terecht.
Tijdens het kinderwensspreekuur geeft de verloskundige je persoonlijk advies over gezond zwanger worden en zijn. De verloskundige vertelt hoe je de kans vergroot op het krijgen van een gezonde baby. Je krijgt bijvoorbeeld uitleg over het slikken van foliumzuur, gevarieerd en gezond eten, medicijngebruik, risicofactoren in de familie en de schadelijke gevolgen van het gebruik van drank en sigaretten. Maar ook jouw vragen, wensen, angsten en/of twijfels staan tijdens het kinderwensspreekuur centraal. Om een afspraak te maken voor het kinderwensspreekuur bel je met de praktijk op 070-4277666. We zien je graag op onze locatie in de Boekhorststraat 107G of in HMC+Westeinde in Den Haag.

Zwanger worden? Slik eerst foliumzuur
Begin met het slikken van foliumzuur vanaf het moment dat je zwanger wilt worden. Extra foliumzuur (vitamine B11) verkleint de kans dat je baby geboren wordt met een ernstige aandoening, zoals een open ruggetje, aangeboren hartafwijkingen of een hazenlip.

Voor meer informatie kijk dan op:
www.strakszwangerworden.nl
www.zwangerwijzer.nl