Telefoon: 070 427 76 66 Spoed: 06 52 000 806
Den Haag
Beste zwangere/kraamvrouw,

Op dit moment heerst er in Nederland een Coronavirus- (COVID 19) pandemie. Dat betekent dat veel mensen binnen een korte tijd hetzelfde virus hebben. Samen met alle verloskundigenpraktijken in de regio zijn er afspraken gemaakt omtrent het Coronavirus. Deze afspraken gelden tot in ieder geval 20 mei 2020. In deze brief informeren wij je hierover. Omdat de situatie snel verandert, veranderen ook adviezen snel. Houd daarom de social media van onze praktijk in de gaten zodat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.

Lees verder ...

Inschrijven bij de praktijk

Om je in te schrijven bij Femme Verloskundigen Den Haag bel je op maandag t/m vrijdag met telefoonnummer 070-4277666. Onze assistentes zijn van 09:00u tot 17:00u bereikbaar. 

Je kunt ook je gegevens invullen via de aanmeldpagina, je wordt dan binnen 3 dagen teruggebeld om een afspaak te maken op onze locatie bij de Boekhorststraat 107G of in  het HMC+Westeinde Den Haag.

Persoonlijk langskomen kan natuurlijk ook!


Indien je niet in staat bent om op de afspraak te verschijnen of deze wilt verzetten, doe dit dan telefonisch en het liefst 24 uur van tevoren
 

 

Moeders voor Moeders

Moeders voor Moeders is een organisatie voor vrouwen die graag zwanger willen worden, helpt, met behulp van vrouwen die al zwanger zijn. Dit doen zij door urine van zwangere vrouwen in te zamelen. In deze urine zit namelijk het vruchtbaarheidshormoon hCG (humaan chorion gonadotrofine). Alleen met behulp van het hCG-hormoon kan een geneesmiddel worden gemaakt dat de eisprong stimuleert, en dat kan noodzakelijk zijn om zwanger te worden. Tegenwoordig krijgt ongeveer één op de zes paren te maken met vruchtbaarheidsproblemen. Vruchtbaarheidsbehandelingen kunnen voor hen de kans op zwangerschap aanzienlijk vergroten. Bij dergelijke behandelingen maken artsen onder andere gebruik van een medicijn dat het hCG-hormoon bevat.

Wanneer meedoen? Het is belangrijk om je zo snel mogelijk aan te melden. Alleen in de eerste vier maanden van je zwangerschap bevat jouw urine voldoende hCG. Je kunt je aanmelden vanaf het moment dat je over tijd bent tot en met de 11e week van de zwangerschap. Meedoen kan tot en met de 16e zwangerschapsweek.

Aanmelden:  klik hier