Telefoon: 070 427 76 66 Spoed: 06 52 000 806
Den Haag
Beste zwangere/kraamvrouw,

Op dit moment heerst er in Nederland een Coronavirus- (COVID 19) pandemie. Dat betekent dat veel mensen binnen een korte tijd hetzelfde virus hebben. Samen met alle verloskundigenpraktijken in de regio zijn er afspraken gemaakt omtrent het Coronavirus. Deze afspraken gelden tot in ieder geval 20 mei 2020. In deze brief informeren wij je hierover. Omdat de situatie snel verandert, veranderen ook adviezen snel. Houd daarom de social media van onze praktijk in de gaten zodat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.

Lees verder ...

Deskundigheid

Wij vinden het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en inzichten in ons vakgebied. Naast het directe cliënten contact (het zorgen voor de zwangeren), lezen en bespreken we daarom vakliteratuur en gaan we regelmatig naar bijscholing, symposia of cursussen.

We staan ingeschreven in het individueel Kwaliteitsregister van verloskundigen en echoscopisten. In dit register worden alle verloskundigen of echoscopisten opgenomen die voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen op het gebied van deskundigheidsbevordering en nascholing.