Telefoon: 070 427 76 66 Spoed: 06 52 000 806
Den Haag
Beste zwangere/kraamvrouw,

Op dit moment heerst er in Nederland een Coronavirus- (COVID 19) pandemie. Dat betekent dat veel mensen binnen een korte tijd hetzelfde virus hebben. Samen met alle verloskundigenpraktijken in de regio zijn er afspraken gemaakt omtrent het Coronavirus. Deze afspraken gelden tot in ieder geval 20 mei 2020. In deze brief informeren wij je hierover. Omdat de situatie snel verandert, veranderen ook adviezen snel. Houd daarom de social media van onze praktijk in de gaten zodat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.

Lees verder ...

De verloskundigen

Sinds de start van de praktijk in 1998 is ons team uitgebreid met meerdere verloskundigen, echoscopisten en praktijkondersteuning.

Alle verloskundigen van Femme Verloskundigen Den Haag hebben een gepassioneerde band met zwangerschap en geboorte, uitgaande van de kracht van de zwangere vrouw en haar omgeving. Wederzijds respect is daarbij van grote waarde, eigen verantwoordelijkheid en het samen zorgen voor een goede zwangerschap, gezonde moeder en baby staat centraal.

 

 

Binnenkort volgen foto's van de verloskundigen die werkzaam zijn bij ons.