Telefoon: 070 427 76 66 Spoed: 06 52 000 806
Den Haag
Beste zwangere/kraamvrouw,

Op dit moment heerst er in Nederland een Coronavirus- (COVID 19) pandemie. Dat betekent dat veel mensen binnen een korte tijd hetzelfde virus hebben. Samen met alle verloskundigenpraktijken in de regio zijn er afspraken gemaakt omtrent het Coronavirus. Deze afspraken gelden tot in ieder geval 20 mei 2020. In deze brief informeren wij je hierover. Omdat de situatie snel verandert, veranderen ook adviezen snel. Houd daarom de social media van onze praktijk in de gaten zodat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.

Lees verder ...

kosten

De termijnecho en de 20-weken echo behoren tot de verloskundige basiszorg, deze gaan niet ten koste van je eigen risico en worden door de ziektekostenverzekeraars volledig vergoed. Voor de overige echo-onderzoeken is een indicatie en verwijzing van je verloskundige nodig, zodat bij je zorgverzekeraar kan worden nagegaan of ook deze echo vergoed kan worden.

Extra informatie

*Zorg dat je op tijd bent voor het onderzoek.

*Jonge kinderen kunnen niet zonder begeleiding bij het onderzoek aanwezig zijn. Kinderwagens kunnen NIET mee in de echo-ruimte

*Een volle blaas vergemakkelijkt de beeldvorming bij het onderzoek.

*Foto's, geluids- en filmopnames zijn niet toegestaan in de echokamer. Na ieder onderzoek krijg je van de echoscopiste een foto mee.